Το 1+1 της Καλλονής

Το 1+1 της Καλλονής

bet365

Το μεταγραφικό της πλάνο καταστρώνει η Καλλονή, ενόψει του Γενάρη κι αυτό περιλαμβάνει λύσεις στην επίθεση.

Η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει καλά για την Καλλονή, η οποία έκανε μία ανανέωση το καλοκαίρι, με πολλές αλλαγές και έναν νέο - σε ηλικία - προπονητή. Με το μπάτζετ και την εμπειρία να έχει... πέσει, κάποιες κινήσεις βγήκαν, άλλες πάλι όχι, όμως αυτή που «πόνεσε» πιο πολύ τον σύλλογο από την Μυτιλήνη, είναι αυτή που δεν έγινε ποτέ.

Ο λόγος, φυσικά, για τον επιθετικό που έπρεπε να έχει και Θαλής Θεοδωρίδης στην διάθεσή του, όμως, όσο κι αν κοιτάει στον πάγκο, όσο κι αν τον ψάχνει, δεν τον βρίσκει. Ο Πετρόπουλος έφυγε, το ίδιο και ο Χουάνμα, με τον Καμαρά, στερώντας από την ΑΕΛΚ τα... 10 γκολ που σημείωσαν πέρσι.

Ο Μανούσος, από την άλλη, όσο φιλότιμος κι αν είναι, δε μπορεί να παίξει την θέση που πήρε... κατά συνθήκη στην κορυφή, ενώ λείπει και από τα άκρα που θα μπορούσε να κάνε πολύ μεγαλύτερη ζημιά. Όσες αλχημείες κι αν γίνονται, με τον Μπαργκάν και ακόμα, ακόμα και τον Γεωργίου ως σέντερ φορ, λύση δεν βρίσκεται.

Πρώτος στόχος, λοιπόν, για την Καλλονή, είναι η απόκτηση ενός... κανονικού επιθετικού, που θα ξέρει την θέση,θα γεμίσει την περιοχή και θα βάλει την μπάλα στο πλεκτό. Η εγγύηση που υπάρχει και από την διοίκηση, είναι πως, τουλάχιστον για εκεί, θα υπάρξει μία κίνηση και το ρόστερ θα ενισχυθεί.

Από εκεί και πέρα, βέβαια, υπάρχει και το... +1. Κι επειδή, όπως είπαμε, το πρόβλημα εντοπίζεται στην επίθεση και όχι στην πολύ καλή παρουσία της αμυντικής λειτουργίας, υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξει ακόμα μία προσθήκη, ενός παίκτη που θα τροφοδοτεί τον επιθετικό που θα έρθει. Είτε ως κλασικό «10άρι», είτε ως περιφερικός, με προτίμηση στον πρώτο ρόλο, αν βρεθεί κάτι αξιόλογο, τότε θα... ζευγαρώσουν οι προσθήκες.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα