Άρης - Έβρος Σουφλίου 5-0

Άρης - Έβρος Σουφλίου 5-0

Gazzetta team
Άρης - Έβρος Σουφλίου 5-0

bet365

Ο Άρης επικράτησε πολύ εύκολα του Έβρου Σουφλίου με 5-0 και συνέχισε να οδηγεί την κούρσα στον πρώτο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Εύκολο απόγευμα για τον Άρη, που συνέχισε με νίκες τις υποχρεώσεις του στη Γ' Εθνική. Οι «κιτρινόμαυροι», φιλοξένησαν τον Έβρο Σουφλίου και από το πρώτο κιόλας ημίχρονο είχαν καθαρίσει την υπόθεση νίκη.

Στο 19', ο Κυβελίδης βρήκε τον Κόκε, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Οι γηπεδούχοι έφτασαν και στο δεύτερο τους τέρμα στο 22' με τον Μελισσά όμως να σκοράρει από αντικανονική θέση. Τελικά το 2-0 έγινε στο 34', όταν μετά από ωραία συνεργασία του Ρόβα με τον Ν' Λουντούλου, ο τελευταίος πέρασε στον Κυβελίδη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Τέσσερα λεπτά αργότερα διαμορφώθηκε το 3-0, με τον Τάτο να σκοράρει και αυτός...

Το δεύτερο μέρος ήταν περισσότερο διαδικαστικό, με τον Άρη να κρατάει πολύ εύκολα το 3-0 και να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης. Στο 76', ήρθε και το τέταρτο γκολ με τον Πόι με δυνατό σουτ να διαμορφώνει το 4-0. Τελικά, οι γηπεδούχοι δεν είχαν τελειώσει με τα γκολ και έτσι ο Κωνσταντινίδης με κεφαλιά στο 86' έβαλε το κερασάκι στην τούρτα κάνοντας το 5-0. Ο Άρης είχε και δοκάρι με τον Μελισσά στο 90'...

ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Καζναφέρης, Σαμαράς, Ρόβας (38΄λ.τρ. Καλογέρης), Μελισσάς, Τσουμάνης (46΄Βουτσιάς), Πόι, Ν΄Λουντούλου, Κόκε, Τάτος, Κυβελίδης (67΄Κωνσταντινιδης)

ΈΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Δ. Χατνάκης): Μπινόπουλος, Αλεξίου, Μπάμνιος, Χατζάκος, Λίτσιος (78΄Λουϊζίδης), Δραγανίδης, Πιτσόκος, Χιζανασβίλι, Λίτσκας, Ζεκερίδης, Μερτίκας (59΄Εμρέ)

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα