Φενέρ για Ερνάνι!

Δημήτρης Τομαράς
Φενέρ για Ερνάνι!

bet365

Η Φενερμπαχτσέ μετά από εισήγηση του Βίτορ Περέιρα καραδοκεί για να κλείσει με δανεισμό τον Ερνάνι, από την στιγμή που θα οριστικοποιηθεί η επιστροφή του στην Πόρτο.
Ο Ερνάνι πρόκειται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και από την στιγμή που - όπως σας έχουμε ήδη μεταφέρει - η Πόρτο δεν θα τον κρατήσει, θα δοθεί ξανά δανεικός.
Σύμφωνα με τουρκικές πηγές μάλιστα η Φενέρ έχει αρχίσει τις απαιτούμενες διαδικασίες για να τον κάνει δικό της με εξάμηνο δανεισμό.
Ο Βίτορ Περέιρα ήδη έχει ζητήσει από την διοίκηση της Φενερμπαχτσέ να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την πορτογαλική ομάδα ώστε να αποκτηθεί ο παίκτης δανεικός μέχρι το καλοκαίρι και να μπει μάλιστα και ένα υψηλό ποσό για οψιόν απόκτησής του από εκεί και πέρα.
Τονίζεται πως ο Ερνάνι - για τον οποίο ακούγεται και η Γκιμαράες - ήταν ένας παίκτης που ήθελε και ο Περέιρα να φέρει στον Ολυμπιακό. Η κίνηση της Φενερμπαχτσέ εφόσον τελικά στεφθεί με την ανάλογη επιτυχία θα διευκολύνει πάρα πολύ το έργο του Ολυμπιακού ώστε να απαλλαγεί από τον παίκτη, αφού λύνει και τα... χέρια της Πόρτο.
 

Τελευταία Νέα