«Παλεύει» για επιστροφή Ανδρεόπουλου, Καϊκούτ η Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
«Παλεύει» για επιστροφή Ανδρεόπουλου, Καϊκούτ η Κέρκυρα

bet365

Δύο ποδοσφαιριστές που μέχρι το καλοκαίρι αγωνίζονταν στην Κέρκυρα, προσπαθούν να πάρουν πίσω οι «Φαίακες». Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr, πρόκειται για τον Κυριάκο Ανδρεόπουλο και τον Σάσα Καϊκούτ.

Να φτάσουν στο... κόλπο γκρόσο με τις επιστροφές των Ανδρεόπουλου και Καϊκούτ θέλουν στην Κέρκυρα! Οι «Φαίακες», έχουν ήδη αρχίσει τις συζητήσεις με τον πρώτο, ενώ κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες και με τον δεύτερο.

Ο Ανδρεόπουλος, έχει ενημερωθεί από την ΑΕΚ πως θα δοθεί δανεικός και ήδη έχει αρχίσει να αναζητά ομάδα για τους επόμενους έξι μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, έχει στα χέρια του προτάσεις και από την Σούπερ Λίγκα, ωστόσο οι «Φαίακες» τον έχουν προσεγγίσει και οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό στάδιο με την επιστροφή του να μη μοιάζει καθόλου απίθανη. Σε αυτό, θα βοηθήσουν και οι καλές σχέσεις που υπάρχουν με την «Ένωση», στην οποία το καλοκαίρι παραχώρησε τον ποδοσφαιριστή η Κέρκυρα.

Από την άλλη, σε ότι έχει να κάνει με τον Καϊκούτ, η υπόθεσή του είναι επίσης δύσκολη. Ο Βόσνιος επιθετικός, το καλοκαίρι είχε συμφωνήσει να συνεχίσει στην ομάδα των Επτανήσων πριν αυτή υποβιβαστεί, ωστόσο στη συνέχεια ενεργοποίησε τον όρο που είχε στο συμβόλαιό του και αποχώρησε. Από το καλοκαίρι αγωνίζεται στην Βέροια, όπου όμως δεν έχει καταφέρει να βρει θέση βασικού έχοντας 9 συμμετοχές.

Οι σχέσεις του με τους ανθρώπους της Κέρκυρας παραμένουν εξαιρετικές και αυτό τον κάνει να κοιτάει με καλό μάτι πιθανή επιστροφή του στο νησί. Για την ώρα πάντως δεν υπάρχει κάποια επίσημη επαφή με την Βέροια, κάτι που θα γίνει τις επόμενες μέρες, με τις διοικήσεις των δύο ομάδων να έχουν ραντεβού ώστε να συζητήσουν το συγκεκριμένα ζήτημα.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα