Καταζητείται για ξυλοδαρμό ο Κατίδης!

Gazzetta team
Καταζητείται για ξυλοδαρμό ο Κατίδης!

bet365

Πρωταγωνιστής σε ένα ακόμη επεισόδιο έγινε την Παρασκευή ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Γιώργος Κατίδης, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην ομάδα του Αγίου Λουκά, στο τοπικό πρωτάθλημα Πέλλας.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, όλα ξεκίνησαν στο 58ο λεπτό του αγώνα Άγιος Λουκάς - Πυρσός Πετριάς σε γήπεδο της Πέλλας, όταν ο... οξύθυμος παίχτης αρχικά αντάλλαξε βρισιές με έναν 16χρονο(!) αντίπαλό του και στη συνέχεια του όρμησε και άρχισε να τον γρονθοκοπεί στο κεφάλι.

Δύο από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πυρσού Πετριάς, βλέποντας τον αντίπαλό τους να χτυπά με μανία τον 16χρονο συναθλητή τους προσπάθησαν να παρέμβουν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι ίδιοι και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο της Έδεσσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους ποδοσφαιριστές έχει υποστεί κατάγματα στον αυχένα και στον θώρακα, ο δεύτερος έχει ραγισμένο χέρι, ενώ ο τρίτος φέρει εκδορές και μώλωπες.

Όπως ήταν φυσικό, ο αγώνας διεκόπη, ενώ προανάκριση για το περιστατικό ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κρύας Βρύσης.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι πράγματι ο πρώην παίχτης της ΑΕΚ συμμετείχε σε συμπλοκή και πλέον καταζητείται προκειμένου να συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου.

«Μετά το περιστατικό τα ίχνη του αγνοούνται. Δεν γνωρίζει κανείς που βρίσκεται. Οι άλλοι τρεις παίχτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες» σημείωσαν χαρακτηριστικά.

πηγή: zougla.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα