ΟΦΗ-Αλιμος 6-0

ΟΦΗ-Αλιμος 6-0

Gazzetta team
ΟΦΗ-Αλιμος 6-0

bet365

Ο ΟΦΗ επικράτησε με 6-0 του Αλίμου καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι στα πρώτα έξι λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου.

Ηταν τέτοια η διαφορά δυναμικότητας που δεν προκάλεσε έκπληξη το τελικό αποτέλεσμα. Ούτε ίσως και η έκταση του σκορ. Ο ΟΦΗ επικράτησε εύκολα του Αλίμου με 6-0 κάνοντας κι επίδειξη ισχύος με τον Περογαμβράκη να πετυχαίνει τα δύο από τα έξι τέρματα της ομάδας του και τους Κρητικούς να τελειώνουν το παιχνίδι στα πρώτα έξι λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 9' με τον «Πέρο» και έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Ομως στο δεύτερο μέρος όλα τελείωσαν νωρίς. Στο 50' ο Αφράτης με αυτογκόλ έκανε το 2-0 και στο 51' ο Κώτσιος διαμόρφωσε το 3-0.

Ολα κρίθηκαν κάπου εκεί και στη συνέχεια ο ΟΦΗ απλά έδωσε μεγαλύτερη έκταση στο σκορ. Στο 68' ο Περογαμβράκης έκανε το 4-0, στο 73' ο Πόποβιτς το 5-0 και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 81' ο Φραγκουλάκης.

ΟΦΗ (Γιώργος Βλαστός): Μπολάκης, Πατηνιώτης (78' Δαμιανάκης), Κώτσιος, Φαζός, Φραγκουλάκης, Γκούμας, Πόποβιτς, Περογαμβράκης, Σαχινίδης (64' Μαρτσάκης), Κοιλιάρας.
ΑΛΙΜΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Μακρίδης, Κακούτης (54' Χακράμας), Γοργάκης, Αφράτης, Κολλινιάτης, Κατσαδούρος, Πετούσης, Νούλας (69' Κακούτης Γ.), Μανώλιας, Μέξης (60' Πανάγου), Χρήστου.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα