Έντονη δυσαρέσκεια για Πετράκη!

Θοδωρής Βασίλης
Έντονη δυσαρέσκεια για Πετράκη!

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του την φετινή σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τον Γιάννη Πετράκη και τις επιλογές του.

Το έργο του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν δύσκολο από την αρχή αν σκεφτεί κανείς ότι η ομάδα αντιμετώπιζε και σημαντικές απουσίες. Παρόλα αυτά, οι Ηπειρώτες στην Τούμπα πραγματοποίησαν μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του την φετινή σεζόν με την εικόνα της ομάδας να είναι απλά τραγική κάτι που οφείλεται εν μέρει και στις επιλογές του Γιάννη Πετράκη.

Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα παρατάσσοντας την ομάδα φοβισμένα με κάποιες μάλιστα από τις επιλογές του να προκαλούν έκπληξη. Ο Γιάννης Πετράκης αποφάσισε να αφήσει στον πάγκο τους Μανιά και Ακόστα, δύο από τους καλύτερους και πιο ποιοτικούς παίκτες της ομάδας, ενώ ρίσκαρε με την χρησιμοποίηση του Σκόνδρα στην θέση του δεξιού μπακ, μια θέση στην οποία δεν είχε αγωνιστεί ποτέ μέχρι χθες. Σε όλα αυτά να προσθέσουμε και το γεγονός ότι φήμες κάνουν λόγο για άσχημο κλίμα μέσα στα αποδυτήρια μεταξύ ποδοσφαιριστών και προπονητή.

Η Vistabet σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στην αναμέτρηση της ΑΕΛ Καλλονής με τον Παναθηναϊκό.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια εκ μέρους της διοίκησης για τις επιλογές του και φαίνεται πως οι Ηπειρώτες δείχνουν να μην είναι σε καθόλου καλή κατάσταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα