Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Μπουσουφά! (vids)

Σταύρος Σουντουλίδης
Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Μπουσουφά! (vids)

bet365

Ο ΠΑΟΚ κοιτάει έντονα τη ρωσική αγορά και ένα από τα ονόματα που ενδιαφέρουν είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, αυτό του Μπαρκ Μπουσουφά της Λοκομοτίβ Μόσχας.

Ο 31χρονος Μαροκινός, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta.gr, έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ και είναι μια από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που συζητήθηκαν στην άτυπη μεταγραφική σύσκεψη την περασμένη Πέμπτη, παρουσία και του Ιβάν Σαββίδη.

Ο «Δικέφαλος» εξετάζει αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από τη ρωσική αγορά, όπως έγραψε το Gazzetta.gr, και εκεί αναζητά το «δεκάρι», που τόσο πολύ θέλει να φέρει στην Τούμπα.

Ο Μπουσουφά, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα τη δεκαετία του 2000, βρίσκεται εκτός πλάνων για τη Λοκομοτίβ Μόσχας, που έχει δεχθεί πολλές προτάσεις από την στιγμή που αποφάσισε οριστικά να λύσει τη συνεργασία μαζί του.

Το συμβόλαιο του 31χρονου μεσοεπιθετικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, αλλά και ο ίδιος έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την ομάδα της Μόσχας, κάτι που όπως φαίνεται σύντομα θα γίνει πραγματικότητα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα