Απόλλων 1960 - Άρης 1-2

Απόλλων 1960 - Άρης 1-2

Gazzetta team
Απόλλων 1960 - Άρης 1-2

bet365

Μπορεί να καρδιοχτύπησε, όμως πέρασε από την έδρα του Απόλλωνα 1960 ο Άρης με 2-1 και συνέχισε ακάθεκτος την προσπάθειά του για την άνοδο στη Β' Εθνική.

Ο Άρης είδε το ματς με τον Απόλλωνα 1960 να ξεκινά με τον χειρότερο τρόπο, καθώς οι γηπεδούχοι μόλις στο 1' άνοιξαν το σκορ με τον Σιδηρόπουλο, όμως η απάντηση ήρθε άμεσα και οι... καρδιές επέστρεψαν στις θέσεις τους.

Συγκεκριμένα, στο 2' ο Καπνίδης με προβολή έκανε το 1-1 και έδωσε το σύνθημα στον Άρη για αντεπίθεση. Από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι είχε μόνο έναν πρωταγωνιστή και αυτός ήταν ο Άρης. Οι φιλοξενούμενοι, έχασαν αρκετές ευκαιρίες μέχρι να έρθει η ανατροπή που έγινε στο 33'. Ο Ντούνης με σουτ από την μικρή περιοχή έκανε το 1-2 και έστειλε τον Άρη μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια.

Ίδια η εικόνα της αναμέτρησης και στην επανάληψη, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να χάνει τις ευκαιρίες και τον Απόλλωνα να είναι σε παθητικό ρόλο στην αναμέτρηση. Οι ευκαιρίες του Πόι κατά κύριο λόγο, δεν βρήκαν δίχτυα για τον Άρη, με αποτέλεσμα να μείνει αυτό το 1-2 μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων 1960: Δεληχατζής, Σιδέρης (52΄Λουϊζίδης), Παπαδόπουλος Σ., Μπρέγκου, Βοτάρης, Κίτσας, Σιδηρόπουλος Π., Νύρλας, Ίβιτς, Πετρίδης, Παπαδόπουλος Γ.

Άρης: Tζινάρ, Τσουμάνης, Κόκε (53΄Μελισσάς), Ρόβας, Ιντζίδης, Σαμαράς, Πόι (85΄Βουτσιάς), Καπνίδης, Καζναφέρης, Τάτος, Ντούνης (70΄Ν΄Λουντούλου)

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα