Φωστήρας-ΟΦΗ 1-0

Gazzetta team
Φωστήρας-ΟΦΗ 1-0

bet365

Η ομάδα του Ταύρου νίκησε με 1-0 και πλέον οι ελπίδες για άνοδο της κρητικής ομάδας μειώνονται δραματικά

Ηταν από την αρχή δύσκολο το παιχνίδι. Ο Φωστήρας έχει δυνατή ομάδα με καλή άμυνα κι αυτό αποδείχθηκε και την Κυριακή το μεσημέρι όταν και υποδέχθηκε τον ΟΦΗ. Η κρητική ομάδα ήθελε νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της γι' άνοδο αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Φωστήρας με το γνώριμό του σκορ (1-0) πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς μειώνοντας σε δραματικό βαθμό τις ελπίδες του ΟΦΗ γι' άνοδο.

Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης κι αυτός που έκρινε το ματς ήταν ο Παραράς στο 42' ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Κασμερίδη. Μάλιστα ο ΟΦΗ τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες μιας και ο Πιθαρούλης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις από κινητό και τάμπλετ στον αγώνα της ημέρας. Αυτόν ανάμεσα στη Mίλαν και τη Φιορεντίνα για τη Serie A.

Φωστήρας: Μπότος, Χαλκιάς, Μάναλης, Παραράς, Βελέτης, Μαγγίνας, Ταχματζίδης (83′ Ντάφλας), Καιμακαμούδης (68΄Ντάλας), Όγκμποε (92′ Σκάρος) , Δωροβίνης, Λάσκαρης.
ΟΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Πατηνιώτης, Φαζός (68΄Μαρτσάκης), Κώτσιος, Κιάσσος, Φραγκουλάκης, Πόποβιτς, Κοιλιάρας (61΄Πιθαρούλης) , Περογαμβράκης, Σαχινίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα