Ανοιχτό για Τσόρι και Φορτούνη στην 11άδα

Δημήτρης Τομαράς
Ανοιχτό για Τσόρι και Φορτούνη στην 11άδα

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα δεν έδειξε ενδεκάδα για Πλατανιά στις δοκιμές της Κυριακής, ωστόσο υπάρχει η αίσθηση πως μπορεί να ξεκινήσει και πάλι μαζί Τσόρι και Φορτούνη.

Ο Σίλβα εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο για να κατεβάσει ίδια ενδεκάδα με αυτήν του Λεβαδειακού, όμως από την στιγμή που μπήκε στην αποστολή ο Φορτούνης, μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα.

Ο Ίβηρας δεν έδειξε ξεκάθαρα ενδεκάδα για τον Πλατανιά στην προπόνηση της Κυριακής. Πλην όμως φαντάζει ως μία πιθανότητα η νέα συνύπαρξη Τσόρι - Φορτούνη. Με τον Αργεντίνο στον κλασικό του ρόλο ως επιτελικό χαφ και τον Φορτούνη ως εξτρέμ.

Να διευρύνει το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί θέλει ο Ολυμπιακός, που θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά στα Χανιά. H Interwetten προσφέρει σε απόδοση 1.90 να κερδίσουν οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς να δεχθούν γκολ.

Κατά τα άλλα Ρομπέρτο θα είναι ο κίπερ και στο κέντρο της άμυνας ο Ντα Κόστα με τον Μποτία, καθώς ο Σιόβας έχει ένα νέο πρόβλημα τραυματισμού και μπορεί να μην χριστεί βασικός. Δεξί μπακ ο Ομάρ (σ.σ. προβάδισμα σε σχέση με Σαλίνο) και αριστερό ο Μαζουάκου και κέντρο με Μιλιβόγιεβιτς και Καμπιάσο. Δεκάρι ο Τσόρι και για τις θέσεις των εξτρέμ δύο εκ των Πάρντο - Ντουρμάζ - Φορτούνη. Κορυφή ο Ιντέγιε.

Θυμίζουμε την ερυθρόλευκη αποστολή: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Τσόρι, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ιντέγιε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας και Ζντιέλαρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα