ΠΑΟΚ: Στην Θεσσαλονίκη για ιατρικά ο Βελλίδης

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Στην Θεσσαλονίκη για ιατρικά ο Βελλίδης

bet365

Ο Μάρκος Βελλίδης αναχώρησε με προορισμό την Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, όπως σας ενημέρωσε από το βράδυ της Κυριακής το gazzetta.gr.

Έτοιμος να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Μάρκου Βελλίδη βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά κατέθεσε το βράδυ της Κυριακής πρόταση στον στον ΠΑΣ Γιάννινα για την απόκτηση του 28χρονου τερματοφύλακα, μια πρόταση την οποία αποκάλυψε το gazzetta.gr, κι εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος.

Ο Βελλίδης ενημερώθηκε από τους Ηπειρώτες ότι η πρόταση του Δικεφάλου του Βορρά έγινε δεκτή και το μεσημέρι αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει την συμφωνία και για τον λόγο αυτό δεν έλαβε μέρος στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα την Δευτέρα.

Ο διεθνής Έλληνας πορτιέρο αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα