Κανονικά Φινμπόγκασον - Μπουχαλάκης, έξω ο Καμπιάσο

Κανονικά Φινμπόγκασον - Μπουχαλάκης, έξω ο Καμπιάσο

Δημήτρης Τομαράς
Κανονικά Φινμπόγκασον - Μπουχαλάκης, έξω ο Καμπιάσο

bet365

Οι Φινμπόγκασον και Μπουχαλάκης προπονήθηκαν κανονικά στον Ρέντη την Τετάρτη. Εκτός ο Καμπιάσο, που μπορεί να χάσει το ματς με Ξάνθη.

Οι Μπουχαλάκης και Φινμπόγκασον κατάφεραν να ενσωματωθούν στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Ο Ισλανδός παραμένει πάντως... φευγάτος από την ομάδα με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα (σ.σ. είτε ως προς την Άουγκσμπουργκ είτε για Ιταλία). Και φαίνεται πως αυτήν την στιγμή είναι και μόνος που είναι τόσο... σίγουρος για το... αντίο. Για τον Μπουχαλάκη είναι ένα καλό νέο πως κατάφερε να προπονηθεί κανονικά μετά από τόσο καιρό.

Εκτός με πρόβλημα τέθηκε ο Καμπιάσο (σ.σ. με κάκωση ορθού μηριαίου δεξιά) που είναι αμφίβολος για τον αγώνα με την Ξάνθη και ο Ερνάνι ο οποίος έκανε θεραπεία. Άλλα προβλήματα δεν προέκυψαν για τον Μάρκο Σίλβα. Την Τετάρτη ήταν η πρώτη προπόνηση της τρέχουσας εβδομάδας για τους Πειραιώτες, από την στιγμή που την Τρίτη είχαν ρεπό και την Δευτέρα ήταν το ματς με Πλατανιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα