Καβαλ-Άρης!

Καβαλ-Άρης!

Gazzetta team
Καβαλ-Άρης!

bet365

Ο Άρης συνεχίζει ακάθεκτος καθώς... δια περιπάτου κέρδισε την Καβάλα με 3-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» που παίζουν χωρίς αντίπαλο στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής, πολύ γρήγορα αναμένεται να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την άνοδο τους στην Football League.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο και αυτό που του έλειπε, στις φάσεις που δημιούργησε, ήταν η τελική προσπάθεια. Οι Θεσσαλονικείς προτίμησαν να βγάζουν επιθέσεις από την δεξιά πλευρά με τον Ντούνη να είναι αρκετά κινητικός. Η ομάδα της Καβάλας προσπάθησε να παίξει με αντεπιθέσεις όμως απείλησε μόνο μια φορά την εστία του Τζινάρα στο 16' ύστερα από λάθος γύρισμα του Σαμαρά. Ο τερματοφύλακας του Άρη έπεσε στα πόδια του Πτηνόπουλου πριν ο τελευταίος καταφέρει να σουτάρει.

Οι «κίτρινοι» από τα πρώτα είχαν τον έλεγχο του αγώνα δημιουργώντας φάσεις στα καρέ του Αθανασίου. Στο 6' μετά από γύρισμα του Ντούνη ο Τάτος από το ύψος του πέναλτι και χωρίς πίεση έπιασε το σουτ στέλνοντας την μπάλα πάνω στον Αθανασίου. Ένα λεπτό αργότερα μετά από σέντρα του Ντούνη, ο Καπνίδης έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας της Καβάλας. Στο 22' ο Τάτος έκανε το σουτ ο Αθανασίου έδιωξε αρχικά με τον Ντούνη να παίρνει το ριμπάουντ και τον Δουμάνη να διώχνει σχεδόν πάνω στην γραμμή.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τους καβαλιώτες να κρατάνε εύκολα το μηδέν στην άμυνα τους. Κόντρα στην ροή του αγώνα ο Άρης άνοιξε το σκορ από τα 11 βήματα. Στο 37' ο Καπνίδης είδε τον Αθανασίου να είναι εκτός θέσεις και θέλησε να τον κρεμάσει. Η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι με τον Πόι να γίνεται κάτοχος της μπάλας και τον Σταματόπουλο να τον ανατρέπει. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε την άσπρη βούλα με τους παίκτες της Καβάλας να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση. Ο Γιάννης Γκουγκούδης έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Σταματόπουλο, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες. Ο Τάτος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Άρης διπλασίασε τα τέρματά του με τον Ντούνη. Όλα ξεκίνησαν από κλέψιμο της μπάλας από τον Πόι με τους Θεσσαλονικείς να βγαίνουν στην κόντρα επίθεση. Ο Αργεντινός μέσος με κάθετη πάσα βρήκε τον Ντούνη και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Οι γηπεδούχοι με τα δυο γκολ που πέτυχαν στο πρώτο ημίχρονο είχαν «κλειδώσει» την νίκη και στην επανάληψη αγωνίστηκαν χωρίς άγχος κατεβάζοντας όσο περνούσε ο χρόνος ταχύτητα. Εκτός από τα σουτ των Τάτο, Πόι και Ντούνη οι Θεσσαλονικείς σημείωσαν και τρίτο τέρμα στο 64ο λεπτό. Ο Βασίλης Ρόβας μ' έναν κεραυνό 30 μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα να βρει στο εσωτερικό δοκάρι της εστίας του Αθανασίου και στη συνέχεια να προσγειωθεί στα δίχτυα του για το τελικό Άρης - Καβάλα 3-0.

Πριν την έναρξη του αγώνα, στο κυλικείο επί της Αλκμήνης συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, σε μία ακόμη κοινωνική πρωτοβουλία του ποδοσφαιρικού τμήματος και του χορηγού του Άρη.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος):Τζινάρ, Τσουμάνης, Σαμαράς, Ρόβας (69' Κυβελίδης), Καλογέρης, Ιντζίδης, Πόι, Βουτσιάς, Καπνίδης (77' Κωνσταντινίδης), Τάτος, Ντούνης (69' Ν' Λουντούλου)

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ ( Γιάννης Γουνέλας): Αθανασίου, Σταματόπουλος, Μπανταλης, Τουμανίδης, Δέντσας, Παληγεωργός, Παπαδόπουλος (41' Κυγαής), Μπάτζιος, Πτηνόπουλος (50' Παππάς), Δουμάνης (73' Ασημάκης), Κυριακίδης.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα