Στο στόχαστρο της Κέρκυρας ο Ντίνα (vids)

Νίκος Μαρούδας
Στο στόχαστρο της Κέρκυρας ο Ντίνα (vids)

bet365

Ο Ρουμάνος επιθετικός, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, είναι ο πρώτος στόχος της Κέρκυρας για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Στη... γωνία για Φουρτάδο!

Η αναζήτηση επιθετικού στην Κέρκυρα συνεχίζεται, με τους Φαίακες σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, να εξετάζουν έντονα την περίπτωση του Ρουμάνου Μιχάι Ντίνα της Κονκόρντια Κιάζνα.

Ο 30χρονος επιθετικός, την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας, μετράει 10 συμμετοχές χωρίς να έχει σκοράρει, ενώ έχει περάσει κατά το παρελθόν και από το πρωτάθλημα Κύπρου για λογαριασμό του Άρη Λεμεσού με τον οποίο σε 31 παιχνίδια σκόραρε 10 φορές. Όπως φαίνεται, είναι ο πρώτος στόχος των Φαιάκων για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής και οι Επτανήσιοι έχουν λίγες μέρες μπροστά τους για να προχωρήσουν με την περίπτωση αυτή αν το αποφασίσουν, καθώς ακόμα βρίσκονται υπό σκέψεις.

Στη γωνία και για Φουρτάδο

Από εκεί και πέρα, στην Κέρκυρα δουλεύουν παράλληλα ακόμα μια περίπτωση επιθετικού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, πρόκειται για τον Εμίλιο Φουρτάδο του Πανσερραϊκού. Ο 32χρονος επιθετικός, έχει 7 γκολ σε 13 συμμετοχές την φετινή σεζόν και οι Φαίακες περιμένουν στην... γωνία αν ο ποδοσφαιριστής θα μείνει ελεύθερος, με την ομάδα των Σερρών να έχει προτείνει μειώσεις σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα