Στην Μαδρίτη για την μεταγραφή του ο Φινμπόγκασον!

Στην Μαδρίτη για την μεταγραφή του ο Φινμπόγκασον!

Δημήτρης Τομαράς
Στην Μαδρίτη για την μεταγραφή του ο Φινμπόγκασον!

bet365

Ο Φινμπόγκασον ταξίδεψε στην Μαδρίτη την Δευτέρα σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr για να διαπραγματευθεί την μεταγραφή του μετά από άδεια που έχει πάρει από τον Ολυμπιακό.

Στην τελική της ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η αποχώρηση του Φινμπόγκασον από τον Ολυμπιακό. Ο Ισλανδός είχε φύγει από την Ελλάδα το Σάββατο έχοντας πάρει άδεια από τους Πειραιώτες για να κλείσει την μεταγραφή του.

Την Δευτέρα μετέβη σύμφωνα με τις πηγές του Gazzetta.gr στην Μαδρίτη. Εκεί είχε επαφές με ανθρώπους της Άουγκσμπουργκ - με τους Γερμανούς να συνεχίζουν να έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του, όπως έχετε διαβάσει από την πρώτη στιγμή από το Gazzetta και σας έχουμε γράψει τόσες φορές - αλλά και με τον σύλλογο από το Μόντρεαλ.

Οι Καναδοί του προσφέρουν πολλά λεφτά για να παίξει στο MLS (σ.σ. με μεταγραφή, κάτι που δεν είναι σίγουρο πως μπορεί να πετύχει με τα οικονομικά που έχει η Άουγκσμπουργκ), όμως ο "Φίνμπο" δεν είναι τόσο θετικός. Δεν θέλει να αφήσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Εκτός από τις δύο αυτές ομάδες στο... κάδρο παραμένουν και οι Αταλάντα και Μπολόνια.

Η αίσθηση που υπάρχει από μέρους του περιβάλλοντος του Ισλανδού άσου είναι πως έως το τέλος της εβδομάδας θα έχει κλείσει στην επόμενή του ομάδα. Μία εξέλιξη που την περιμένουν και στο Λιμάνι για να δουν το πως θα χειριστούν και την περίπτωση του Ιωαννίδη και το εάν θα χρειαστεί άλλη προσθήκη. Ο Φινμπόγκασον αναμένεται να γυρίσει στην Ελλάδα είτε αργά το βράδυ της Δευτέρας ή την Τρίτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα