Μπαρόχα ξανά!
Ο Μπαρόχα, σήμερα Τρίτη (26/1) συμμετείχε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων για πρώτη φορά έπειτα από περίπου 40 ημέρες, προσφέροντας πλέον ισχυρό ανταγωνισμό στον εκπληκτικό, τον τελευταίο καιρό, Γιάννη Ανέστη.
Η επαναφορά του Μπαρόχα που από τις 18 Δεκέμβρη απουσίαζε λόγω προβλήματος στο μικρό δάχτυλο του αριστερού χεριού, σήμανε και την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας για το παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στον Ηρακλή για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
