Τα μάζεψε τα πράγματα ο Γιαταμπαρέ...

Τα μάζεψε τα πράγματα ο Γιαταμπαρέ...

Τα μάζεψε τα πράγματα ο Γιαταμπαρέ...

bet365

Ο Σαμπού Γιαταμπαρέ άδειασε το ντουλαπάκι του στα αποδυτήρια της Σταντάρ και πάει Γερμανία. Το Gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ο Σαμπού Γιαταμπαρέ σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr από το Βέλγιο έχει ήδη... χαιρετήσει την Σταντάρ. Η ομάδα της Λιέγης έχει δεχθεί προσφορά από γερμανικό σύλλογο και διαρρέεται πως είναι η Βέρντερ. Ο ίδιος ο παίκτης έχει ήδη αδειάσει το ντουλαπάκι του στα αποδυτήρια της ομάδας στο προπονητικό κέντρο. Έχει πάρει όλα τα πράγματά του. Η Σταντάρ θα αποζημιωθεί για την αποχώρησή του αλλά έτσι και αλλιώς δεν θέλει να τον κρατήσει. Έχει ήδη 4 κίτρινες και εάν δεχθεί άλλη μία τιμωρείται με αποκλεισμό για ένα ματς. Πιθανότατα όμως για τα μαρκαρίσματά του να του επιβληθεί και ποινή από το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο, που θα εξετάσει τα βίντεο των αγώνων και μπορεί να τον τιμωρήσει με ποινή τριών αγώνων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα