Ενθουσίασε τον Μαρινάκη και... πάει στον Ολυμπιακό!

Gazzetta team
Ενθουσίασε τον Μαρινάκη και... πάει στον Ολυμπιακό!

bet365

Ο νεαρός Χιώτης επιθετικός της Καλλονής, Γιώργος Ξύδας, αναμένεται να μετακομίσει στον Ολυμπιακό, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει σχηματίσει θετική εικόνα για εκείνον!

Πρόκειται για παιδί 18 ετών, που συμμετείχε στο ματς της Καλλονής με τους «ερυθρόλευκους» και σύμφωνα με όσα αναφέρει το «sportschios.gr», έκανε τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ενδιαφερθεί και να ρωτήσει λεπτομέρειες για εκείνον.

Βέβαια, ο Ξύδας, στο παρελθόν, ήταν στις ακαδημίες του Ολυμπιακού στη Χίο, όμως, η δική του στιγμή για το επόμενο βήμα ήρθε τελικά τώρα.

Έτσι, λοιπόν, αναμένεται να μετακομίσει στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους νταμπλούχους Ελλάδας, αφού, βάσει του δημοσιεύματος, υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία και τον περιμένει στην πλατεία Αλεξάνδρας συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών.

Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ο Ξύδας θα παραμείνει στην Καλλονή με τη μορφή δανεισμού μέχρι το φινάλε της τρέχουσας σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα