Ατομικό ο Γουάλας στην Ξάνθη

Μία προπόνηση περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης. Οι ακρίτες έχουν μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους για το ματς με τον Ηρακλή, με το πρόγραμμα να γίνεται σε δύο... δόσεις. Το ένα γκρουπ δούλεψε στην ανάπτυξη και την αμυντική λειτουργία και το δεύτερο μία ώρα αργότερα έπαιξε παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους.
Από αυτό απουσίαζε ο Γουάλας, ο οποίος ακολούθησε ατομικό. Έτσι, η προετοιμασία της Σκόντα θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το Σάββατο (30/1), με το πέρας της οποίας ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα ανακοινώσει την αποστολή.
Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της Κυριακής (31/), με τους Θρακιώτες να ορίζουν γενική είσοδο στα 25 ευρώ για τους φιλάθλους του, ενώ γι' αυτούς του «Γηραιού» οι τιμές ορίστηκαν στα 20 και 25 ευρώ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη
Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος, SKODA ΞΑΝΘΗ – ΗΡΑΚΛΗΣ, την Κυριακή 31/01/2016 και ώρα 17.15, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, ότι αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων ως εξής :
Α) Μέσω internet ( Viva.gr )
Β) Από τα καταστήματα PUBLIC
Γ) Από τα γραφεία της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ.
Η προπώληση από τα γραφεία της ΠΑΕ θα γίνει ως εξής:
Από την Πέμπτη 28/01/2016 έως και την Παρασκευή 29/01/2016,
από τις 10.00 – 18.00 & την Κυριακή 31/01/2016 από τις 10.00 – 14.00
Για τους φιλάθλους του Ηρακλή πώληση για:
τη ΘΥΡΑ Δ, τιμή εισιτηρίου 20 €
τη ΘΥΡΑ Γ1 τιμή εισιτηρίου 25 €
(χωρίς διακριτικά της ομάδας του Ηρακλή π.χ. κασκόλ, μπλούζες κ.τ.λ.)
Για τους φιλάθλους της Ξάνθης πώληση για:
τη ΘΥΡΑ Α, τιμή εισιτηρίου 25 €
Στα παραπάνω μεμονωμένα εισιτήρια δεν υπάρχει η κατηγορία των παιδικών εισιτηρίων.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση του εισιτηρίου είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και το ΑΜΚΑ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.