Happy end και έρχεται ο Λέτο!

Happy end και έρχεται ο Λέτο!

Νίκος Αθανασίου
Happy end και έρχεται ο Λέτο!

bet365

Ο Σεμπάστιαν Λέτο πήρε το έγγραφο με την ελευθερία του από το... μπάχαλο της Κατάνια και έρχεται την Τρίτη για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό!

Τέλος καλό όλα καλά με το θρίλερ που... έστησε η Κατάνια στον Σεμπάστιαν Λέτο σχετικά με την ελευθερία του! Το βράδυ της Δευτέρας, ο ιταλικός σύλλογος υπέγραψε το έγγραφο που έπρεπε να έχει στα χέρια του ο Λέτο για να βρει ομάδα το επόμενο δεκαήμερο, ο Αργεντινός άσος είναι και επίσημα free agent και έρχεται την Τρίτη στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, σφραγίζοντας την μεγάλη επιστροφή του!

Το Gazzetta.gr αποκάλυψε το θέμα το βράδυ της Παρασκευής και μετά από τέσσερα χρόνια, ο λατρεμένος «Σέμπα» των φίλων του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται να χορέψει τανγκό, αυτή την φορά μέσα στην Λεωφόρο, που τον περιμένει πως και πως για να τον κάνει να νιώσει όπως την πρώτη φορά. Σαν Θεός...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα