Μπουχαλάκης, το κέρδος του Σίλβα!

Gazzetta team
Μπουχαλάκης, το κέρδος του Σίλβα!

bet365

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έκανε την επιστροφή του στην βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Αύγουστο και έστειλε το... μήνυμά του στον Μάρκο Σίλβα.

Ήταν ένας από τους Έλληνες παίκτες που ο Σίλβα είχε ξεχωρίσει από την στιγμή που ήρθε. Ένας μέσος στο πρόσωπο του οποίου έβλεπε έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να υπολογίζει.

Δυστυχώς ο Ανδρέας Μπουχαλάκης πέρασε τόσα μέσα στο πρώτο μισό της φετινής περιόδου. Οι τρεις θλάσεις του τον έθεσαν για πολύ καιρό εκτός των πλάνων του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού.

Τώρα όμως επανήλθε. Βασικός με τον Αστέρα στην ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη για τα προημιτελική του Κυπέλλου με θετική εικόνα και καλά πατήματα. Για πρώτη φορά μετά τις 23 Αυγούστου του 2015, όπου είχε χριστεί βασικός στο ματς με τον Πανιώνιο. Τότε που είχε σκοράρει κιόλας στο 3-0 του Καραϊσκάκη.

Κόντρα στους Αρκάδες μπόρεσε να βγάλει 90λεπτο δείχνοντας πως έχει μπει ξανά σε καλό δρόμο και πως ο Σίλβα μπορεί και πάλι να ποντάρει πάνω του. Ο 22χρονος Κρητικός μέσος έστειλε το... μήνυμά του προς το τεχνικό επιτελείο και είναι φανερό πως από εδώ και πέρα θα πάρει και άλλες ευκαιρίες. Από τα νέα πρόσωπα του Ολυμπιακού μάλιστα ήταν δεδομένα το πιο μεγάλο κέρδος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα