Αμβούργο - Κολωνία 1-1
Η Κολωνία ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια, όμως το Αμβούργο κατάφερε να πάρει τον πρώτο βαθμό στο 2016 και να βρεθεί στο +4 από την τελευταία 3άδα. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ψηλά από το ξεκίνημα, όμως οι πρώτες καλές στιγμές ήρθαν για τους γηπεδούχους με τους Μίλερ (7’) και Οστρτσόλεκ (14’). Λίγο, όμως, η έλλειψη καθαρού μυαλού, λίγο η έλλειψη επιλογών, το γκολ δεν ήρθε.
Ο ρυθμός έπεσε μετά το 15’, το πλάνο του Στέγκερ αμυντικά λειτουργούσε, όμως επιθετικά η Κολωνία ήταν ακίνδυνη. Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους χάθηκε με τον Μοντέστ στο 38’ και λίγα λεπτά αργότερα ήρθε το 0-1. Ο Τσόλερ πίεσε και έκλεψε την μπάλα από τον Τζουρού, έπαιξε το 1-2 με τον Έκτορ και πλάσαρε άψογα τον Άντλερ.
Παίξε στην Sportingbet με τις καλύτερες αποδόσεις την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.
Η ισοφάριση για το Αμβούργο ήρθε με το ξεκίνημα της επανάληψης, όταν μετά από πανέμορφο συνδυασμό, ο Μίλερ με άπιαστο σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-1 στο 47’! Το ματς άνοιξε στη συνέχεια, ο Χορν έκανε εντυπωσιακή απόκρουση στην προσπάθεια του Κάτσαρ στο 50’, ο Άντλερ στο σουτ του Μλαντένοβιτς στο 58’, ενώ στο 62’ ο Μοντέστ έκανε κακό τελείωμα από εξαιρετική θέση. Η σημαντικότερη ευκαιρία χάθηκε στο 66’ για την Κολωνία, όταν το σουτ του Ρίσε σταμάτησε ο Άντλερ με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού του, με το 1-1 να παραμένει.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
