Οι πιθανότητες του Μπουχαλάκη για βασικός με ΑΕΚ

Δημήτρης Τομαράς
Οι πιθανότητες του Μπουχαλάκη για βασικός με ΑΕΚ

bet365

Ο Μπουχαλάκης έχει αυξήσει για τα καλά τις πιθανότητές του για βασικός στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ μετά την αποβολή του Ζντιέλαρ. «Καμία Άντερλεχτ, μόνο ΑΕΚ», το... σύνθημα του Σίλβα.

Ο Πορτογάλος δεν είχε καμία πρόθεση να... σπάσει το σέρβικο δίδυμο στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Η αποβολή του Ζντιέλαρ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ του άλλαξε τα σχέδια.

Αυτήν την στιγμή όμως ένας άλλος νεαρός μέσος μπορεί να... ξεπηδήσει από τις επιλογές του Μάρκο Σίλβα. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Που προτιμήθηκε ως αλλαγή από τον προπονητή του για τον αγώνα με τον δικέφαλο του Βορρά. Αντί να μπει στο ματς ο Παϊτίμ Κασάμι επελέγη εκείνος.

Από την στιγμή της πλήρους επανόδου του ο διεθνής μέσος των Πειραιωτών παρουσιάζει διαρκώς θετικά δείγματα, προβληματίζοντας ευχάριστα το τεχνικό επιτελείο ενόψει ΑΕΚ και αυξάνοντας για τα καλά τις πιθανότητές του για βασικός. Ο Σίλβα βέβαια περιμένει τον Εστέμπαν Καμπιάσο και ότι θα είναι απόλυτα μάχιμος και βέβαια τον σκέφτεται για παρτενέρ του Μιλιβόγιεβιτς. Υπάρχει και η περίπτωση του Ελβετού αλλά όχι τόσο ψηλά στις προτιμήσεις του.

Εκτός των άλλων ο Τσόρι πρόκειται να μπει αποστολή και να πάρει χρόνο. Γι' αυτό και... κόπηκε από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Για να είναι στο 100% για το ματς του ΟΑΚΑ. Ο Σίλβα πάντως έχει φροντίσει από τώρα να στείλει το... μήνυμά του προς τους παίκτες του: «Δεν υπάρχει καμία Άντερλεχτ αυτήν την στιγμή για εμάς. Μόνο η ΑΕΚ». Ο Ίβηρας από την άλλη είναι σίγουρος για τους παίκτες του και την αξία τους και ότι θα τον βγάλουν ασπροπρόσωπο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα