«Καμία αρμοδιότητα να επέμβει...»
Νωρίτερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή προς την ΕΠΟ, την ΓΑΔΑ αλλά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού ζητώντας να πάρουν εισιτήρια οι φίλαθλοι των «πράσινων». Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σταύρος Κοντονής ενημερώθηκε για την συγκεκριμένη επιστολή, η οποία μεταξύ άλλων να μην γίνει το παιχνίδι εάν δεν υπάρχουν φίλαθλοι του.
Ομως από το περιβάλλον του Υφυπουργού έλεγαν πως «δεν άπτεται της αρμοδιότητάς του και δεν έχει καμία μα καμία αρμοδιότητα να επέμβει σε αυτό το επίπεδο»
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
