ΟΦΗ - Α.Ε. Ηράκλειο 3-0

ΟΦΗ - Α.Ε. Ηράκλειο 3-0

Gazzetta team
ΟΦΗ - Α.Ε. Ηράκλειο 3-0

bet365

Με τον Νίκο Νιόπλια να κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο του, ο ΟΦΗ επικράτησε άνετα με 3-0 της Α.Ε. Ηράκλειο.

Δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες ο ΟΦΗ στο ντεμπούτο του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο των Κρητικών. Η ομάδα του Ηρακλείου, επικράτησε 3-0 της Α.Ε. Ηράκλειο με τα τρία τέρματα να σημειώνονται στο πρώτο μέρος.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 20' μετά από χέρι που έκανε ο Μάμαλος, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Περογαμβράκης ανοίγοντας το σκορ. Έξι λεπτά ήταν αρκετά για να έρθει το 2-0 για τον ΟΦΗ, όταν ο Περογαμβράκης με σέντρα βρήκε τον Χαντί και αυτός με πλασέ στη κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μακρυωνίτη. Το κερασάκι στην τούρτα, ήρθε στο 39', με τον Κιάσσο από δεξιά να βρίσκει τον Καλέ, αυτός με κεφαλιά πάσα τον Χαντί και εκείνος με τρομερό σουτ έγραψε το 3-0.

Τυπική διαδικασία το δεύτερο ημίχρονο, με τον ΟΦΗ να κρατά άνετα το προβάδισμα αυτό και να έχει την ευκαιρία να φτάσει και σε τέταρτο τέρμα, χωρίς να τα καταφέρει... Το 3-0 έμεινε μέχρι το τέλος και οι Κρητικοί έδειξαν ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο από αυτό που μας είχαν συνηθίσει τον προηγούμενο καιρό.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Φαζός, Κιάσσος, Περογαμβράκης (84' Σαχινίδης), Φραγκουλάκης, Πόποβιτς (67' Γουόρντεν), Χαντί (77' Μαρτσάκης), Καλέ.

Α.Ε.Ηράκλειο: Μακρυωνίτης, Παπαδόπουλος, Τσουκαλάς, Παναγιωτίδης, Ψαρρής (29' Νάκου), Μεταλλινός, Μάμαλος, Μερτίκολα, Καλιαμπάκας, Νταβαρίνος, Κατσούλης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα