Η πρώτη «ανάγνωση» του ματς των Βρυξελλών (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Η πρώτη «ανάγνωση» του ματς των Βρυξελλών (pic)

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα ξεκίνησε από την Κυριακή την... επιχείρηση πλήρους προσήλωσης στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ. Ποιες οι αρχικές σκέψεις για ενδεκάδα και οι Τσόρι - Πουλίδο.

Ο Πορτογάλος είχε ξεκαθαρίσει από το Σάββατο μετά το ματς με την ΑΕΚ πως ήθελε να συζητήσει με τους παίκτες του ορισμένα πράγματα σε εσωτερικό επίπεδο. Αυτό που προέχει και ξεκίνησε να κάνει είναι να βγάλει από το μυαλό τους τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ. Αυτό και έκανε την Κυριακή.

Γιατί ο Μάρκο Σίλβα πέραν των ενστάσεών του για την διαιτησία είχε τα παράπονά του για τους ποδοσφαιριστές του και τις εν γένει αντιδράσεις τους στην αναμέτρηση. Το πλέον σημαντικό είναι να τους ωθήσει στο να ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με το παιχνίδι της 18ης Φεβρουαρίου στο Βέλγιο με την Άντερλεχτ.

Ένα ματς πολύ σπουδαίο, όπου ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει το καλύτερο δυνατό και ένα πρώτο βήμα πρόκρισης για την συνέχεια του Europa League. Εκτός αυτού όμως ο Ίβηρας προβληματίζεται για την εικόνα ορισμένων παικτών. Όπως των Κώστα Φορτούνη και Ιντέγιε Μπράουν, που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα κόντρα στην ΑΕΚ.

Και γι' αυτό έχει stand by τους Τσόρι - Πουλίδο. Από εκεί και πέρα ο Ομάρ είναι ως γνωστόν τιμωρημένος και αντ' αυτού θα ξεκινήσει ο Σαλίνο ενώ ο Ζντιέλαρ έχει το προβάδισμα έναντι του Κασάμι αλλά και του Καμπιάσο για τον χώρο της μεσαίας γραμμής και ο Σεμπά για αντί - Πάρντο στα άκρα. Η εκδοχή της συνύπαρξης των Τσόρι - Φορτούνη έχει κάνει ξανά την εμφάνισή της, όμως δεν φαντάζει και τόσο βέβαιη.

Θυμίζουμε και την λίστα που κατέθεσε ο Ολυμπιακός στην UEFA για το Γιουρόπα:
Τερματοφύλακες: Ρομπέρτο και Καπίνο.
Αμυντικοί: Μποτία, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Μαζουάκου, Σαλίνο, Σιόβας και Βούρος.
Μέσοι: Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντομίνγκες, Φορτούνης, Ζντιέλαρ, Κασάμι και Μιλιβόγιεβιτς.
Επιθετικοί: Σεμπά, Ιντέγιε, Πάρντο, Πουλίδο, Ερνάνι και Ντουρμάζ.
Λίστα Β: Χουτεσιώτης, Λάτσι και Σαλιάκας.
- Στην Gallery δείτε την πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού για Άντερλεχτ με βάση τις πρώτες σκέψεις του Σίλβα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα