Χωρίς οπαδούς η ΑΕΚ με Ηρακλή
Χωρίς τους οπαδούς της θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή η ομάδα της ΑΕΚ, καθώς, στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Καυτανζόγλειο και ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, η Ένωση έκανε γνωστό πως δεν θα ζητήσει εισιτήρια. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο Ηρακλής δεν είχε οπαδούς και έτσι, αποφασίστηκε να γίνει το ίδιο και τώρα.
Το “παρών” στην σύσκεψη έδωσαν οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής, της Superleague, της Δ.Ε.Α.Β και οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων. Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι για το παιχνίδι του Σαββάτου, θα ανοίξουν οι θύρες 7-8-10-13-14-4-5, όπως φυσικά και αυτή των επισήμων.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
