Δοκιμή με Ζντιέλαρ για Άντερλεχτ (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Δοκιμή με Ζντιέλαρ για Άντερλεχτ (pic)

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα δοκίμασε περισσότερο τον Ζντιέλαρ σε σχέση με τον Κασάμι στην προπόνηση της Τρίτης. Το... μήνυμα σε Ιντέγιε και η προεδρική παρουσία στον Ρέντη.

Ο νεαρός Σέρβος που εξαρχής ήταν φαβορί για το αρχικό σχήμα ήταν στις βασικές δοκιμές του Μάρκο Σίλβα. Τον Σάσα Ζντιέλαρ τον είχε περισσότερη ώρα στους βασικούς σε σχέση με τον Παϊτίμ Κασάμι.

Τα δεδομένα στην 11άδα δεν φαίνεται να αλλάζουν ως προς τις υπόλοιπες θέσεις. Βασικός κίπερ ο Ρομπέρτο, δεξί μπακ ο Σαλίνο και αριστερό ο Μαζουάκου με στόπερ τους Μποτία και Σιόβα και ενώ υπήρχαν και κάποιες σκέψεις για Ντα Κόστα.

Στο κέντρο ο Ζντιέλαρ με τον Μιλιβόγιεβιτς, δεξί εξτρέμ ο Σεμπά, επιτελικός ο Φορτούνης, αριστερά ο Ντουρμάζ και φορ ο Ιντέγιε. Υπήρξε πάντως η εκδοχή με δοκιμή των Ζντιέλαρ - Μιλιβόγιεβιτς - Κασάμι για τον άξονα. Κάτι που δοκίμασε επίσης ο Ίβηρας αλλά δεν συγκεντρώνει και πολλές ελπίδες για να ξεκινήσει με τους Βέλγους.

Ο Σίλβα πάντως στην προπόνηση είχε κουβέντα με τον Ιντέγιε και θέλησε να τον... τσιτώσει, καθώς έχει τα παράπονά του από τον Νιγηριανό φορ. Και να του στείλει έτσι το... sms του ενόψει της συνέχειας καθώς θέλει να τον δει αισθητά βελτιωμένο. Μάλιστα δοκίμασε στην επίθεση και τον Πουλίδο. Σχετικά με την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ρέντη ήθελε να στείλει και τα μηνύματά του για την στήριξή του προς την ομάδα και τους παίκτες ενώ η παρουσία του στις εγκαταστάσεις συνέπεσε και με παρουσία παικτών της ομάδας και κυρίως των αρχηγών. Δεν αποκλείεται ο κ. Μαρινάκης να ταξιδέψει με την ομάδα στις Βρυξέλλες.

* Παράδειγμα προς αποφυγή έθεσε το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Μάρκο Σίλβα. Έχει ζητήσει μάλιστα να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα