Πανέτοιμος ο Εβανζελίστα

Πανέτοιμος ο Εβανζελίστα

Νίκος Αθανασίου
Πανέτοιμος ο Εβανζελίστα

bet365

Ο Λούκας Εβανζελίστα έβγαλε όλο το πρόγραμμα της Πέμπτης και φώναξε παρών ενόψει ΠΑΟΚ σε αντίθεση με τον Σάντσεθ που έκανε θεραπεία και ατομικό.

Την Τετάρτη έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και την Πέμπτη ο Λούκας Εβανζελίστα συμμετείχε σε ολόκληρο το πρόγραμμα, δηλώνοντας πανέτοιμος για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, ανοίγματα και παιχνίδια σε μικρό χώρο. Ο Γιαννακόπουλος συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ Πέτριτς, Πράνιτς, Σάντσεθ και Μπουμάλ έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 11 το πρωί.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα