Δύσκολο μόνο για τον Ολυμπιακό...

Νίκος Μαρούδας
Δύσκολο μόνο για τον Ολυμπιακό...

bet365

Στην έδρα του Ολυμπιακού φιλοξενείται ο Ατρόμητος την Κυριακή, με το παιχνίδι να μοιάζει δύσκολο για τους Περιστεριώτες, αλλά ουσιαστικά να είναι μόνο για τους «ερυθρόλευκους»... Το gazzetta.gr εξηγεί το γιατί!

Σίγουρα όταν είσαι ο Ατρόμητος και αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, τότε μόνο ως... φαβορί δεν μπορείς να πηγαίνεις στο ματς! Πόσο μάλλον τώρα που η ομάδα του Πειραιά είναι πληγωμένη. Κάτι η ήττα γοήτρου και το σπάσιμο του αήττητου από την ΑΕΚ, κάτι το 1-0 από την Άντερλεχτ, έχουν κάνει τον Ολυμπιακό να αναζητά ένα ξέσπασμα, με τον Ατρόμητο να είναι η ομάδα στην οποία πέφτουν πάνω οι «ερυθρόλευκοι».

Αυτό όμως, κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τον Ολυμπιακό, μιας και τα παιχνίδια των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη, μόνο εύκολα δεν είναι για τους Πειραιώτες. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα έχει αποδειχθεί σκληρός αντίπαλος κατά το παρελθόν σε αυτό το γήπεδο. Μάλιστα στις τελευταίες τρεις επισκέψεις της έχει σκοράρει σε όλες, ενώ σε μία εξ αυτών πέτυχε και τη μοναδική της νίκη στην έδρα του Ολυμπιακού, σπάζοντας παράλληλα το αήττητο που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» το 2013.

Με εξαίρεση τις δύο πρώτες χρονιές που ο Ατρόμητος επέστρεψε στα σαλόνια της πρώτης Εθνικής και ηττήθηκε με βαριά σκορ από τον Ολυμπιακό (3-0 και 4-1), όλα τα άλλα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη είναι κλειστά. Δύο ήττες με 2-0, τρεις με 2-1 και μία με 1-0, που μαζί με το 2-3 του 2013 δείχνουν πως οι Περιστεριώτες τα δίνουν όλα και παίζουν στα ίσα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην έδρα του.

Αυτό είναι έτοιμοι να κάνουν και την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές του Δέλλα. Σε μια πολύ περίεργη και δύσκολη χρονιά, ο Ατρόμητος καλείται να δείξει το ίδιο καλό πρόσωπο σαν αυτό του παρελθόντος στο Φάληρο, αλλά και σαν αυτό που έδειξε στα πρόσφατα ματς με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Άλλωστε, αυτό που έχει φανεί πεντακάθαρα από την φετινή πορεία της ομάδας των Δυτικών Προαστίων, είναι πως κόντρα σε ομάδες που παίζουν επιθετικά δεν δυσκολεύεται να βρει χώρους και να κάνει ζημιές, σε αντίθεση με ότι γίνεται απέναντι σε κλειστές άμυνες (όπως με Βέροια και Λεβαδειακό).

Ο Ατρόμητος λοιπόν, πάει στο Καραϊσκάκη με δεδομένο πως θα βρει μπροστά του έναν... θυμωμένο Ολυμπιακό! Όμως κανείς δεν έχει τίποτα να χάσει και όλοι στο Περιστέρι είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για ακόμα μια φορά σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ελλάδα, όπως αποδεδειγμένα κάνουν όλα αυτά τα χρόνια...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα