Με αρκετά προβλήματα ο Ατρόμητος κόντρα στον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Με αρκετά προβλήματα ο Ατρόμητος κόντρα στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Τραϊανός Δέλλας πέρα από τους Κεϊτά, Σουμπίνιο και Εμπόου δεν θα έχει στην δάθεσή του για το ματς με τον Ολυμπιακό και τον Πίτου Γκαρσία.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό. Ο Τραϊανός Δέλλας δεν υπολογίζει στον Πίτου Γκαρσία που ακόμη δεν είναι έτοιμος.

Παράλληλα, τιμωρημένος είναι ο Κεϊτά ενώ οι Σουμπίνιο και Εμπόου παραμένουν στην λίστα με τους τραυματίες.

Θα καταφέρει να ξεπεράσει τις δυσκολίες ο Ατρόμητος στο Φάληρο; Σε απόδοση 2.15 στην Sportingbet να σκοράρουν τουλάχιστον μία φορά οι Περιστεριώτες.

Έτσι η αποστολή αποτελείται από τους:

Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδη, Λημνιό, Κούρο, Ουσέρο, Λαζαρίδη, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Κοντοέ, Παπαδόπουλο, Ματέι, Μπάλλας, Μπρίτο, Θεολόγου, Μπίτολο, Λε Ταλέκ, Φυτανίδη και Γροντή.

Όσον αφορά στα σχέδιά του, ο Δέλλας σε σύστημα 4-2-3-1 αναμένεται να έχει τους:

Ο Μπάρκας θα είναι στο τέρμα κι οι Κιβρακίδης - Μπιτόλο στα άκρα της άμυνας με τους Λαζαρίδη και Φυτανίδη στα στόπερ. Ουσέρο και Ούμπιντες θα είναι στο κέντρο, με τους Ματέι, Μπρίτο και Στόιτσεφ πίσω από τον Λε Ταλέκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα