Με δύο αλλαγές οι Αγρινιώτες (pic)

Φώτης Καρακούσης
Με δύο αλλαγές οι Αγρινιώτες (pic)

bet365

Δύο νέα πρόσωπα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό θα έχει η ενδεκάδα του Παναιτωλικού στο ματς με τον Πλατανιά στα Περιβόλια. Οι Ρουσκουγιέδα και Μουνιός παίρνουν τις θέσεις των Αλεξίεβιτς, Ουάρντα.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και στον Παναιτωλικό το ασπάζονται απόλυτα αυτό. Οι Αγρινιώτες έχοντας πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία το τελευταίο διάστημα ναι μεν δεν κοιτάζουν τόσο προς τα πλέι οφ, αλλά είναι δεδομένο πως θα παλέψουν το κάθε αγώνα, προκειμένου να πετύχουν το... θαύμα.

Μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού τα... καναρίνια φιλοξενούνται από τον Πλατανιά στα Περιβόλια (διάβαστε εδώ πως θα παίξουν οι Κρητικοί) και ο Γιάννης Ματζουράκης αναμένεται να έχει μόνο δύο αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στους Βοιωτούς. Και αυτές αναγκαστικές, καθώς εκτός θα μείνουν οι Ουάρντα που είναι τιμωρημένος και Αλεξίεβιτς λόγω τραυματισμού και τις θέσεις τους θα πάρουν οι Μουνιός και Ρουσκουγιέδα. Ο πρώτος βέβαια με τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στον Λεβαδειακό, ήταν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του έμπειρου προπονητή.

Δύσκολη αποστολή έχει ο Παναιτωλικός στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά. Σε απόδοση 5.00 στην Sportingbet η νίκη των Αγρινιωτών.

Συγκεκριμένα και αν δεν κάνει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής, ο Γιάννης Ματζουράκης θα κατεβάσει τον Παναιτωλικό με τον Κυριακίδη κάτω από τα γκολπόστ. Στα δύο άκρα της άμυνας τους Κουτρουμάνο (δεξιά) και Κέβιν (αριστερά), με τους Κούσα και Μάκο στόπερ. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Παπάζογλου, Μάρκος Πάουλο, δεκάρι ο Ρουσκουγιέδα (υποψηφιότητα για την συγκεκριμένη θέση και ο Φερέιρα), αριστερό εξτρέμ ο Μουνιός, δεξιό ο Κάπελ και ο Μαρκόφσκι σέντερ φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα