Κηφισιά - ΟΦΗ 0-3

Κηφισιά - ΟΦΗ 0-3

Gazzetta team
Κηφισιά - ΟΦΗ 0-3

bet365

Όπως πρέπει να περνάει από τέτοιες έδρες, πέρασε από την Κηφισιά ο ΟΦΗ, που επικράτησε 3-0 και συνέχισε την ανοδική του πορεία στη Γ' Εθνική.

Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, ο ΟΦΗ επικράτησε της Κηφισιάς με 3-0 και ανέβηκε ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία.

Το ματς άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τους Κρητικούς, που μόλις στο 1' άνοιξαν το σκορ με τον Ηλία Κώτσιο. Μετά από κόρνερ του Χαντί, ο έμπειρος στόπερ με πλασέ άνοιξε το σκορ. Μόλις 8 λεπτά χρειάστηκαν για να γίνει και το 2-0.

Νέα ασίστ του Χαντί, αυτή τη φορά μετά από εκτέλεση φάουλ, προβολή από τον Περογαμβράκη και 2-0 για τον ΟΦΗ στο 9'. Αυτό ήταν και το καλύτερο ξεκίνημα του ΟΦΗ την φετινή σεζόν, με τους Κρητικούς να μπορούν να φτάσουν και στο 3-0 στο 32' με το σουτ του Πόποβιτς όμως να φεύγει άουτ.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων ήταν σε όλο το παιχνίδι σε ρόλο κομπάρσου και στην επανάληψη ο ΟΦΗ είχε την κατοχή, αλλά δεν απειλούσε όπως στο πρώτο μέρος. Έτσι, στο 83' σε μία από τις λίγες ευκαιρίες στο δεύτερο 45λεπτο, ο Χαντί και πάλι, βρήκε τον Περογαμβράκη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις:

Κηφισιά: Γουμάγιας, Παπάζογλου, Καλαϊτζίδης, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Μιχαλόπουλος, Ζαφειρίδης, Ντούλιας, Γκεζος, Χαικάλης.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Φαζός, Κώτσιος (85' Φουκαράκης), Φραγκουλάκης (69' Καλέ), Νάστος, Χαντί, Πόποβιτς, Γουόρντεν (58' λ.τρ. Μπουρσέλης), Περογαμβράκης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα