Στο Αγρίνιο με 20άδα η Ξάνθη

Δημήτρης Τομαράς
Στο Αγρίνιο με 20άδα η Ξάνθη

bet365

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έβγαλε αποστολή με 20 παίκτες για το ματς με τον Παναιτωλικό. Αναχώρησε για το Αγρίνιο η αποστολή της ομάδας της Ξάνθης.
Με πρωινές ασκήσεις συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για την σαββατιάτικη αναμέτρηση (17:15) με τον Παναιτωλικό εκτός έδρας. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στο προπονητήριο της ομάδας και μετά τις ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, ακολούθησε η προθέρμανση με ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού. Το κύριο μέρος της προπόνησης περιλάμβανε τακτική με τους παίκτες να χωρίζονται σε υπο-ομάδες και να δουλεύουν σε τομείς της αμυντικής λειτουργίας, της επιθετικής ανάπτυξης και στα τελειώματα φάσεων.
Μετά το τέλος της προπόνησης η Ξάνθη αναχώρησε οδικώς για το Αγρίνιο. Εκεί θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό: Τσέναμο, Γκαραβέλης, Ζαρόπουλος, Γουάλας, Φλίσκας, Καρυπίδης, Γούτας, Λισγάρας, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Καμαρά, Κρίστοφερ, Τριάδης, Σολτάνι, Νιέτο, Ντιμιτρόφ, Καπετάνος, Ορφανίδης και Σκούρτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα