Καμπιάσο: «Ένα γκολ δε φτάνει...»

Καμπιάσο: «Ένα γκολ δε φτάνει...»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Καμπιάσο: «Ένα γκολ δε φτάνει...»

bet365

Τους λόγους που έφεραν τον αποκλεισμό για τον Ολυμπιακό, ανέλυσε ο Καμπιάσο, που στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες και στα δύο παιχνίδια.

Στις χαμένες ευκαιρίες χρέωσε τον αποκλεισμό ο Καμπιάσο, που μίλησε στην κάμερα του Ote Tv και τόνισε πως μόλις με ένα γκολ σε τέτοιο επίπεδο, δε μπορείς να περιμένεις κάτι καλύτερο.

«Η πρόκριση δεν παίχτηκε μόνο σήμερα, ήταν δύο τα ματς και μόνο με ένα γκολ δε μπορείς να προκριθείς σε αυτό το επίπεδο. Δεν έχει σημασία ποιος είναι πιο καλός, αλλά ποιος παίρνει τα αποτελέσματα. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι, που δε πήραμε την πρόκριση, ειδικά για τους φιλάθλους μας. Δεν είναι μόνο ένας λόγος για μία πρόκριση ή για την απώλειά της, είναι πολλά πράγματα. Αυτό που θεωρώ το πιο σημαντικό, όπως προείπα, ήταν ότι πετύχαμε μόλις ένα γκολ και σπαταλήσαμε ευκαιρίες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα