Παναιτωλικός: Με Ουάρντα κόντρα στην Ξάνθη

Gazzetta team
Παναιτωλικός: Με Ουάρντα κόντρα στην Ξάνθη

bet365

Με τρία νέα πρόσωπα στην αποστολή, ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ξάνθη ο Πανατωλικός.

Με απουσίες, αλλά και επιστροφές ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το σαββατιάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη, ο Παναιτωλικός.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης μπορεί να μην έχει στην διάθεσή του τον Κουτρομάνο και τον Μουνιός που είναι εκτός, αλλά είδε τους Ουάρντα και Μύγα να είναι κανονικά στην διάθεσή του.

Με απουσίες θα παρουσιαστεί ο Παναιτωλικός κόντρα στην Ξάνθη. Θα καταφέρει να πάρει το τρίποντο; Σε απόδοση 2.45 στην Expekt η νίκη των Αγρινιωτών.

Επίσης, εκτός αποστολής είναι Αλεξίεβιτς, Βασιλείου και ο ανέτοιμος Παπουτσογιαννόπουλος.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Κέβιν, Κόρσιενς, Κούσας, Ρουσκουσέδα, Κλέσιο, Κάπελ, Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Φερέιρα, Ρουμπουλάκου, Μύγας, Κωνσταντινόπουλος, Χαντάκιας, Ουάρντα, Βασιλούδης, Κυριακίδης, Κριστιάνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα