Αποστολή με... απουσίες για Καλλονή

Gazzetta team
Αποστολή με... απουσίες για Καλλονή

bet365

Ο Νίκος Καραγεωργίου έχει να αντιμετωπίσει οκτώ απουσίες στο ματς με τον Πλατανιά.

Γεμάτο το απουσιολόγιο του Νίκου Καραγεωργίου για το ματς με τον Πλατανιά. Ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βαλιό που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό, ενώ ο Καλτσάς έμαθε από τη μαγνητική που υποβλήθηκε ότι έχει πρόβλημα στον τετρακέφαλο.

Επίσης ο Γιουκάρης είναι εκτός λόγω προβλήματος στα πλευρά κι ο Χιντασέλι περιμένει να δει το πόσο σοβαρή είναι η ζημιά στο δεξί του πόδι, ενώ ατομικό πρόγραμμα συνέχισε σήμερα ο Στρατηλάτης.

Απών επίσης θα είναι κι ο Ούκα, που πήρε άδεια για να πάει στην Ιταλία ώστε να διευθετήσει προσωπικό ζήτημα. Ο Μπουρούς επίσης είναι ασθενής.

Αναλυτικά η αποστολή:

Στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά θα βρίσκονται οι: Δαύκος, Μαλλής, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Μίκιτς, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Γιορέντε, Φαβάλι, Χατζηδημητρίου, Μπλάζιτς, Γεωργίου, Μανούσος, Ξύδας, Κάρλσον, Ελλακόπουλος, Γουερέ, Μάρκοβιτς, Νομπρέγκα.

Τσαμπούρης ή Γουερέ αντί Καλτσά στα χαφ

Όσον αφορά το πλάνο του τεχνικού του συλλόγου της Λέσβου, δεν πρόκειται να αλλάξει το 4-2-3-1, ενώ ο μεγάλος... πονοκέφαλος που έχει είναι ο Καλτσάς. Δίπλα στον Μπλάζιτς στα χαφ είναι πιθανό να τοποθετήσει τον Τσαμπούρη και να πάρει τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας για να έχουμε έναν εκ των Γκόλια, Γιορέντε στο αριστερά.

Στα στόπερ θα είναι και πάλι ο βασικός κι αναντικατάστατος Αναστασιάδης, με τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο να διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα. Εκτός κι αν διατηρήσει την ίδια τετράδα στην άμυνα με την προηγούμενη αγωνιστική (Τσαμπούρης, Μίκιτς, Αναστασιάδης, Γκόλιας από δεξιάς προς τα αριστερά) και βάλει τον Γουερέ στα χαφ στο πλευρό του Μπλάζιτς.

Έτσι προκύπτουν δύο πιθανές 11άδες. Η μία έχει ως εξής: Δαύκος κάτω από τα δοκάρια, Μίκιτς δεξιά στην άμυνα, Γκόλιας ή Γιορέντε αριστερά και Αναστασιάδης, Σπυρόπουλος στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Τσαμπούρης, Μπλάζιτς και μπροστά τους οι Φαβάλι (δεξιά), Γεωργίου (αριστερά), Μανούσος (δεκάρι). Στην κορυφή ο Μάρκοβιτς.

Η δεύτερη 11άδα περιλαμβάνει μία αλλαγή. Πιο συγκεκριμένα, έχουμε Δαύκο κάτω από τα γκολπόστ, Τσαμπούρη στο δεξί άκρο της άμυνας, Γκόλια στο αριστερό και Μίκιτς, Αναστασιάδη για κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ οι Γουερέ, Μπλάζιτς και μπροστά τους οι Φαβάλι (δεξιά), Γεωργίου (αριστερά), Μανούσος (δεκάρι), με τον Μάρκοβιτς στην κορυφή. Πάντως, όπως και να έχει, είναι δεδομένο ότι ο Καραγεωργίου θα προβεί σε... αλχημείες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα