ΠΑΟΚ: Η αποστολή για τον Αστέρα Τρίπολης

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για τον Αστέρα Τρίπολης

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Η αποστολή για τον Αστέρα Τρίπολης

bet365

Να επιστρέψει στις επιτυχίες, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, θέλει ο ΠΑΟΚ που εδώ και 41 ημέρες αγνοεί την λέξη νίκη. Ο Ιγκορ Τούντορ εκτός από τις γνωστές απουσίες, άφησε εκτός αποστολής και τον Γιάννη Σκόνδρα.

Ο Δικέφαλος, που μετράει 5 ισοπαλίες και τρεις ήττες θέλει πάση θυσία την νίκη απέναντι στην ομάδα της Τρίπολης για διατηρηθεί στις θέσεις που οδηγούν στα play offs. Στη σημερινή προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας, οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν πάνω στην τακτική. Ο Ίγκορ Τούντορ επικεντρώθηκε στον τρόπο ανασταλτικής και επιθετικής λειτουργίας της ομάδας και στα στοιχεία που θα βοηθήσουν την ομάδα του να πάρει τη νίκη επί των Αρκάδων.

ΠΑΟΚ και Αστερας Τρίπολης κοντράρονται στην Τούμπα. Στο 2.30 στη Novibet, το ενδεχόμενο να σκοράρουν οι δύο ομάδες περισσότερα από τρία τέρματα.

Στο απουσιολόγιο βρίσκονται τα ονόματα του τιμωρημένου Χάρη Χαρίση και των τραυματιών Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ , Στέφανου Αθανασιάδη , Ζάιρο , Γκάρι Ροντρίγκες , Δημήτρη Κωνσταντινίδη .Οι 18 ποδοσφαιριστές που το βράδυ της Παρασκευής (26.02) θα συγκεντρωθούν στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace είναι οι: Βελλίδης , Μελίσσας , Βίτορ , Χατζηισαΐας , Τζαβέλλας , Μαλεζάς , Λέοβατς , Κοροβέσης , Κίτσιου , Κάτσε , Τσίμιροτ , Τζιόλης , Σάμπο , Αντόνις , Μυστακίδης , Πέλκας , Κάκκο, Μακ .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα