Κριστιάνο Ρονάλντο: «Το σκ@@το και οι άμπαλοι»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Το σκ@@το και οι άμπαλοι»

Γιώργος Καραμάνος
Κριστιάνο Ρονάλντο: «Το σκ@@το και οι άμπαλοι»

bet365

Εξαλλος ο Ρονάλντο δεν κράτησε τα προσχήματα και τα έβαλε με τον Τύπο, αλλά και τους «λίγους» συμπαίκτες που δεν είναι στο επίπεδο του.

Νευριασμένος μετά την ήττα ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρχικά τα έβαλε με δημοσιογράφους και έπειτα με συμπαίκτες. Πρώτα λοιπόν έπιασε στο στόμα του τον Τύπο: «Για εσάς μπορεί να φαίνεται ότι είμαι ένα σκ@@τό. Αυτό προκύπτει εάν ακούσω τον Τύπο. Τα στατιστικά όμως είναι εδώ και λένε την αλήθεια», είπε ο CR7 πριν ασχοληθεί με άσχημο τρόπο με τους υπόλοιπους της δικής του ομάδας: «Εάν όλοι οι παίκτες της Ρεάλ βρίσκονταν στο δικό μου επίπεδο, τώρα θα βρισκόμασταν απλά στην κορυφή».

Στη συνέχεια επιχείρησε να τα μπαλώσει, αλλά ίσως να έκανε και χειρότερα, αραδιάζοντας ονόματα: «Δεν θέλω να δυσφημίσω κανέναν από τους συμπαίκτες μου, αλλά όταν δεν είναι εδώ οι καλύτεροι, είναι δύσκολο το να νικήσεις. Μου αρέσει να παίζω με τον Πέπε, τον Μπέιλ, τον Καρίμ, τον Μαρσέλο. Δεν εννοώ ότι οι Χεσέ, Λούκας, Κόβατσιτς δεν είναι καλοί, αλλά... ».

Για φινάλε είχε και μία μπηχτή για τον Ράφα Μπενίτεθ και το προπονητικό team του: «Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν έγιναν λάθη προετοιμασίας στο πρώτο μισό της σεζόν, μα έχουμε πάρα πολλούς τραυματισμούς και αυτό μας πληγώνει».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα