Δυνατή υποψηφιότητα Φουστέρ για Τούμπα! (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Δυνατή υποψηφιότητα Φουστέρ για Τούμπα! (pic)

bet365

Τα προβλήματα τραυματισμών στους εξτρέμ και η ετοιμότητα του Νταβίντ Φουστέρ τον φέρνουν ιδιαίτερα κοντά στην 11άδα του Μάρκο Σίλβα για την Τούμπα!

Ο Πορτογάλος τεχνικός συνεχίζει να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Στην προπόνηση της Τρίτης περιμένει να δει την κατάσταση των Ομάρ, Μαζουάκου και Σιόβα. Δεν φαίνεται πως τα προβλήματά τους είναι τόσο σοβαρά για να τους αφήσουν εκτός αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις...

Ο Σίλβα ελπίζει ώστε τουλάχιστον ένας εκ των Ομάρ - Μαζουάκου θα είναι διαθέσιμος για να βάλει στο άλλο άκρο τον Σαλίνο. Ο Καπίνο φαίνεται να είναι φαβορί για κίπερ και από εκεί και πέρα για κέντρο άμυνας οι Μποτία και Ντα Κόστα. Άξονας με Μιλιβόγιεβιτς και Καμπιάσο, επιτελικός ο Φορτούνης και στα άκρα Φουστέρ και Σεμπά για να πάει κορυφή ο Ιντέγιε.

Ο Φουστέρ πάντως έχει κερδίσει ξανά πολλούς πόντους. Ο Ισπανός με τα 2 γκολ του και την εν γένει κατάστασή του ίσως και να αποδειχθεί και παίκτης - κλειδί για τον Μάρκο Σίλβα. Ο 38χρονος τεχνικός πάντως από αύριο Τρίτη και μετά θα πάρει τις αποφάσεις του. Δείτε στην Gallery ένα πιθανό ερυθρόλευκο σχήμα για το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ:

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα