Αλαφούζος: «Ο Μάνταλος έπαιρνε οδηγίες»

Αλαφούζος: «Ο Μάνταλος έπαιρνε οδηγίες»

Gazzetta team
Αλαφούζος: «Ο Μάνταλος έπαιρνε οδηγίες»

bet365

Ο Γιάννης Αλαφούζος αποκάλυψε πως υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν οτι ο Σταύρος Μάνταλος έπαιρνε οδηγίες για το πως θα σφυρίζει...

Μετά των όσων είπε ο Γιάννης Αλαφούζος στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη, αναφέρθηκε και στον διαιτητή του αγώνα Παναθηναϊκός-Ξάνθη

Εκεί που Σταύρος Μάνταλος απέβαλε τον Ζέκα, όχι όμως και τον Μπαξεβανίδη όπως θα όφειλε, με αποτέλεσμα ο αρχηγός του «τριφυλλιού» να χάσει την ρεβάνς με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας.

«Και τώρα θυμάμαι τον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο. Άλλο ένα μεγάλο πλήγμα για μας. Και σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσαν να έχουν γίνει καλύτερες επιλογές, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε την αποβολή του Ζέκα, που ήταν στοχευμένη.

Έγινε επίτηδες. Υπάρχουν στοιχεία για αυτόν τον διαιτητή ότι είχε πάρει οδηγίες στο παρελθόν για το πώς θα σφυρίξει σε συγκεκριμένους αγώνες. Και αυτά θα δημοσιοποιηθούν σύντομα»».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα