Ενημέρωσε UEFA για το Κύπελλο η ΕΠΟ!

Ενημέρωσε UEFA για το Κύπελλο η ΕΠΟ!

bet365

Η ΕΠΟ ενημέρωσε άμεσα την UEFA για την διακοπή του Κυπέλλου, μην εισπράττοντας φυσικά θετικό κλίμα. Αναμένεται άμεσα ανακοίνωση - απάντηση στις υπουργική τοποθέτηση - απόφαση.

Από την ΕΠΟ υπήρξε άμεση αντίδραση μετά την επισημοποίηση της αναβολής του ΑΕΚ - Ατρόμητος και της διακοπής του Κυπέλλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr η Ομοσπονδία ενημέρωσε για τις τρέχουσες εξελίξεις της UEFA. Και για το ότι είναι απόφαση της Πολιτείας αλλά και για τις όποιες συνέπειες. Φυσικά είναι και μία ενέργεια που είναι μέσα στις συμβατικές της υποχρεώσεις. Για ότι μεμπτό γίνεται εντός των συνόρων πρέπει να ενημερώνεται κυρίως η UEFA.

Φυσικά στην ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν βλέπουν με καλό μάτι αυτά τα νέα... Και το κλίμα δεν θα μπορούσε να είναι το καλύτερο δυνατό σε ματαίωση διοργάνωσης και ας πρόκειται για το Κύπελλο. Επίσης αναμενόταν να ενημερωθεί και η FIFA επ' αυτού. Κατά τα άλλα αναμένεται άμεσα επίσημη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας ως απάντηση και στην τοποθέτηση - απόφαση Κοντονή αλλά και σειρά άλλων ενεργειών σε σχέση με την απόφαση. Βέβαια με αφορμή αυτές τις εξελίξεις μπορεί να φουντώσουν ξανά σενάρια και πληροφορίες για νέο κίνδυνο GREXIT.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα