Επιβεβαίωση του Gazzetta για το Ηρακλής-Ολυμπιακός

Gazzetta team
Επιβεβαίωση του Gazzetta για το Ηρακλής-Ολυμπιακός

bet365

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας ήρθε για να επιβεβαιώσει μέχρι κεραίας το ρεπορτάζ του Gazzetta και τα δημοσιεύματα από το απόγευμα της Πέμπτης και το πρωί της Παρασκευής σχετικά με αναβολή του αγώνα του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό! Αλλαγή ώρας για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα από χθες (3/3) σας ενημερώσαμε πως για λόγους ασφαλείας γίνεται κουβέντα για αναβολή της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή που ήταν προγραμματισμένος για το βράδυ της Κυριακής (7.30μ.μ) στο Καυτανζόγλειο στάδιο! Το πρωί της Παρασκευής πρώτο το Gazzetta σας έκανε γνωστό ότι ΟΡΙΣΤΙΚΑ το παιχνίδι των δύο ομάδων δεν πρόκειται να διεξαχθεί, κάτι στο οποίο κι αρκετές ώρες αργότερα... συναίνεσε ο Σταύρος Κοντονής.

Πλέον η Λίγκα εξέδωσε ανακοίνωση όπου και τυπικά κάνει γνωστή την αναβολή. Αυτό φέρνει και... ντόμινο όσο αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής καθώς άλλαξε η ώρα των αγώνων του ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό και του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο με τον Ατρόμητο.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι, σε συνέχεια απόφασης του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού για την αναβολή του αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, οι κάτωθι αγώνες στο πλαίσιο της 25ης Αγωνιστικής της Super League άλλαξαν ώρα και θα διεξαχθούν ως εξής:

  • Ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 06.03.2016 στις 19:30 (αντί για τις 15:00).
  • Ο αγώνας ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – Π.Α.Ο.Κ. θα διεξαχθεί την Κυριακή 06.03.2016 στις 15:00 (αντί για τις 17:15)».

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Ρόμα - Φιορεντίνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα