Ερυθρόλευκη δυσαρέσκεια για αναβολή και Κύπελλο

Ερυθρόλευκη δυσαρέσκεια για αναβολή και Κύπελλο

bet365

Στον Ολυμπιακό είναι δυσαρεστημένοι και προβληματισμένοι από την αναβολή του ματς με Ηρακλή και την διακοπή του Κυπέλλου, καθώς εκτός των άλλων ανατρέπεται ο προγραμματισμός τους.

Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να θέλουν να συνεχιστεί το Κύπελλο και να αρθεί έτσι η απόφαση του Σταύρου Κοντονή. Πρόθεσή τους είναι να ζητήσουν να ξεκινήσει και πάλι ο θεσμός και να ολοκληρωθεί κανονικά. Και φυσικά θεωρούν πως οι κινήσεις της Πολιτείας και του Κοντονή δεν δίνουν τις απαιτούμενες λύσεις στα προβλήματα βίας στο ποδόσφαιρο.

Παράλληλα υπάρχει ενόχληση και δυσαρέσκεια για την αναβολή του αγώνα με τον Ηρακλή, για την οποία πρώτοι ενημερωθήκατε από το Gazzetta.gr. Και αυτό λόγω της εμφανούς έλλειψης προγραμματισμού αλλά και για το πως αλλάζουν τα πλάνα της ομάδας. Το σίγουρο είναι πως στο Λιμάνι δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και ετοιμάζουν σειρά κινήσεων για να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα