Ντουρμάζ: «Δεν οδηγεί πουθενά, είναι τρελό...»

Ντουρμάζ: «Δεν οδηγεί πουθενά, είναι τρελό...»

bet365

Ο Τζίμι Ντουρμάζ μίλησε σε ΜΜΕ στην Σουηδία για τα όσα έγιναν στην Τούμπα και το πως αντιμετωπίζει τις ποδοσφαιρικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Τι έγραψε στο Twitter ο Ιντέγιε Μπράουν.
Μιλώντας στην Aftonbladet υπογράμμισε αρχικά για τον αγώνα στην Τούμπα: «Παρακολούθησα το παιχνίδι από την τηλεόραση. Τι να πεις για αυτό; Δεν ξέρω αν υπάρχουν οι κατάλληλες λέξεις για να το περιγράψεις. Μετά από αυτό που έγινε πέρυσι όταν αντιμετωπίσαμε τον Παναθηναϊκό, ήλπιζα πως τίποτα παρόμοιο δεν θα γινόταν. Είναι καταστροφή που έγινε ξανά αυτό».
«Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Έχουν υπάρξει μειώσεις βαθμών στις ομάδες, βαριά πρόστιμα, αγώνες κεκλεισμένων των Θυρών. Τι τιμωρία να επιβάλεις τώρα; Μια ολόκληρη σεζόν χωρίς θεατές; Δεν οδηγεί πουθενά όλο αυτό και είναι τρελό. Είναι τρελό.
Μίλησα με ανθρώπους του Ολυμπιακού και έχουμε τρία παιχνίδια σημαντικά και μάλιστα, συνεχόμενα. Δεν γνωρίζουν αν θα γίνουν ή αν η Λίγκα σταματήσει για λίγο», συνέχισε.
Από εκεί και πέρα, ο Σουηδός παίκτης αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν της ομάδας: «Κάναμε μια φανταστική σεζόν. Γράψαμε ιστορία και πανηγυρίσαμε λιγάκι στα αποδυτήρια. Η φιέστα θα γίνει μετά το τέλος του τελευταίου αγώνα. Καμία ομάδα στο παρελθόν δεν αναδείχτηκε πρωταθλήτρια τον Φεβρουάριο. Αλλά κάναμε πολλά ρεκόρ φέτος. Εγώ κάνω την καλύτερη σεζόν της καριέρας μου. Πιστεύω ότι έγινα καλύτερος και ανέπτυξα το παιχνίδι μου. Υπήρχαν προσφορές, αλλά νιώθω την εμπιστοσύνη του προπονητή (σ.σ. Μάρκο Σίλβα)».
Ο Ιντέγιε Μπράουν έκανε από την πλευρά του το εξής τιτίβισμα: «Σε ευχαριστώ Θεέ μου για όλα. Ποιος θέλει να πάει σε ένα σπίτι που έχει πάρει φωτιά;».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα