ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Τσίμιροτ, εκτός ο Ροντρίγκες

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Τσίμιροτ, εκτός ο Ροντρίγκες

bet365

Ξαφνικό πρόβλημα με τον Γκόικο Τσίμιροτ παρουσιάστηκε στον ΠΑΟΚ. Εκτός αποστολής για το ματς με τον Πανθρακικό έμεινε και ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Η μίνι προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό ολοκληρώθηκε με τον Τσίμιροτ να είναι (και πάλι) το νέο πρόβλημα για τον Ιγκόρ Τούντορ.

«Ο Βόσνιος μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα και τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει», αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ενημέρωση για το πρόβλημα του 24χρονου μέσου.

Θα συνεχίσει με νίκη το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ; Σε απόδοση 1.83 στην Novibet βρίσκεται η νίκη του «δικεφάλου» από το πρώτο μέρος.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες θα μείνει για μεγαλύτερο διάστημα, απ’ ότι αρχικά υπολογιζόταν, και η επιστροφή του πάει πίσω, καθώς από την επιβάρυνση των τελευταίων ημερών, ένιωσε σφιχτό τον αριστερό του δικέφαλο κι ο Ίγκορ Τούντορ, σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ, έκρινε πως δεν συντρέχει λόγος να ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Το πρόγραμμα της προπόνησης στην Τούμπα περιελάβανε πολύ τακτική και δουλειά στις στημένες φάσεις.

Ο Τούντορ αναγκαστικά πήρε στην αποστολή τον νεαρό Κάκκο από την Κ20 του ΠΑΟΚ.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στη διάθεση του Κροάτη για το ματς με τον Πανθρακικό είναι οι:

Βελλίδης , Μελίσσας, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Λέοβατς, Κοροβέσης, Κίτσιου, Χαρίσης, Κάτσε, Τζιόλης Σάμπο, Αντόνις, Μυστακίδης, Πέλκας, Κάκκο, Αθανασιάδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα