Εκτός τρεις για Ατρόμητο

Εκτός τρεις για Ατρόμητο

Νίκος Μαρούδας
Εκτός τρεις για Ατρόμητο

bet365

Χωρίς τον τιμωρημένο Κεϊτά και τους τραυματίες Εμπό, Κούρο θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ο Ατρόμητος.

Την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (6/3 19:30) ολοκλήρωσε το Σάββατο (5/3) ο Ατρόμητος. Αυτό έγινε με μία προπόνηση, με το πέρας της οποίας ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή.

Ο τεχνικός των Περιστεριωτών δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Κεϊτά και στους Εμπό, Κούρο, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό και θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής (6/3) υπό την επίβλεψη του γυμναστή Σωτήρη Ρούσση.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Θεολόγου, Ματέι, Ουσέρο, Λημνιός, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Γροντής, Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης, Σουμπίνιο, Μπίτολο, Φυτανίδης, Μπρίτο, Λε Ταλέκ, Κιβρακίδης, Κοντοές, Μπάλλας.

Επιστροφή Στόιτσεφ

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την 11άδα που θα παρατάξει ο Δέλλας στη Λεωφόρο, αναμένεται να έχει μία αλλαγή σε σύγκριση με το ματς κόντρα στον Ηρακλή. Συγκεκριμένα, θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Στόιτσεφ για να μείνει στον πάγκο ο Σουμπίνιο.

Συγκεκριμένα, ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Κιβρακίδης δεξιά στην άμυνα, ο Μπίτολο αριστερά, με τους Φυτανίδη, Λαζαρίδη να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Ουσέρο, Ούμπιντες και μπροστά τους ο Ματέι θα πάει δεξιά, ο Μπρίτο αριστερά και ο Στόιτσεφ επιτελικός μέσος. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Λε Ταλέκ στο 4-2-3-1 του Δέλλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα