To «χρυσό» γκολ του Μήτρογλου έκρινε το ντέρμπι (vids)

Gazzetta team
To «χρυσό» γκολ του Μήτρογλου έκρινε το ντέρμπι (vids)

bet365

Χάρη στο όμορφο τελείωμα του Κώστα Μήτρογλου στο 20', η Μπενφίκα κατάφερε να επικρατήσει της Σπόρτινγκ με 0-1 στο ντέρμπι της Λισαβόνας, ανεβαίνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη κατάφερε να πάρει η Μπενφίκα που επικράτησε στο «Jose Alvalade» της Σπόρτινγκ με 0-1, χάρη σε τέρμα του Κώστα Μήτρογλου και την εκθρόνισε από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο «Μητρο-γκολ» άνοιξε το σκορ για τους «Αετούς» στο 20' με άψογο τελείωμα, εκμεταλλευόμενος την αναταραχή στην άμυνα των γηπεδούχων, δίνοντας από νωρίς το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Η ομάδα του Ζόρζε Ζέσους πίεσε για την ισοφάριση στο δεύτερο μέρος και έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση στο 72', ωστόσο ο Ρουίζ έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία, καθώς αστόχησε μπροστά σε κενή εστία. Οι παίκτες του Ρουί Βιτόρια κατάφεραν να διατηρήσουν μέχρι το τέλος το προβάδισμα και έτσι ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας με 61 βαθμούς, με την Σπόρτινγκ να ακολουθεί πλέον με 59 και την Πόρτο να βρίσκεται στους 55, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

Τελευταία Νέα