Ο Πλατανιάς συντάσσεται με... Ξάνθη

Ο Πλατανιάς συντάσσεται με... Ξάνθη

bet365

Ο πρόεδρος του Πλατανιά, Μανώλης Μαθιουλάκης, θα μεταβεί την Τρίτη στην Αθήνα έχοντας πάρει την διαβεβαίωση του Γιώργου Μποροβήλου πως θα γίνει η άτυπη συνάντηση της Λίγκας.

Ο ισχυρός άνδρας των Χανιωτών θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα από την Κρήτη. Ο κ. Μαθιουλάκης είχε μάλιστα σχετική τηλεφωνική ενημέρωση από τον πρόεδρο της Super League.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Ρεάλ Μαδρίτης - Ρόμα.

Ως προς την στάση του ουσιαστικά συντάσσεται με την Ξάνθη σχετικά με την λογική πως περιμένει να δει στην πλειοψηφία ιδιοκτήτες των συλλόγων στην συνάντηση και όχι απλούς εκπροσώπους ή παράγοντες ομάδων. Σε μία τέτοια περίπτωση (σ.σ. που δηλαδή ο αριθμός των ιδιοκτητών - προέδρων - μετόχων δεν θα είναι ο αναμενόμενος) ο Μανώλης Μαθιουλάκης θα προτιμήσει να μην μπει στην διαδικασία της ουσιαστικής συζήτησης. Μάλιστα από τον Πλατανιά έχουν την ενημέρωση πως ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, δεν θα είναι στην Λίγκα αύριο Τρίτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα